Başkan Selimoğlu 3'üncü güzel haberi duyurdu

Başkan Selimoğlu 3'üncü güzel haberi duyurdu

Siyaset Yayın: 15 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.12.2023 13:43:00
Editör - Faruk Dumlupınar
Okuma Süresi: 2 dk.
264 okunma
Google News
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, ilçeye yeni müjdeler vermeye devam ettiklerini belirterek yaptığı açıklamada, "İşte 3. güzel haberimiz" dedi.
  Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, ilçeye yeni müjdeler vermeye devam ettiklerini belirterek yaptığı açıklamada, "İşte 3. güzel haberimiz: Hükümet Konağı ve Emniyet Binası'nın ihalesi yapıldı" dedi. Başkan Selimoğlu, BİM Market karşındaki alana yapılacak olan Hükümet Konağı Binası içinde, arka cephede Emniyet Teşkilatı'nın da yer alacağını açıkladı.
Başkan Fatih Selimoğlu, açıklamasında, "Burdur'umuzun Güzel ilçesi Karamanlı'mıza her geçen gün yeni müjdeler veriyoruz. BİM Market karşındaki alana yapılacak olan Hükümet Konağı Binamızın içinde, arka cephede Emniyet Teşkilatımız da olacak. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Önceki Dönem İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya, programa alınmasını sağlayan Önceki Dönem Milletvekilimiz Sayın Bayram Özçelik’e ve diğer tüm destekçilere teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Başkan Selimoğlu, yeni Hükümet Konağı projesinin, ilçeye önemli bir katma değer sağlayacak bir tesis olacağını belirterek, "Hükümet Konağı Karamanlı’ya çok yakışacak" dedi. Başkan Selimoğlu, açıklamasında projede emeği geçen herkese teşekkür ederken, ilçenin altyapısını ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların sürdüğünü vurguladı.
Yorumlar (0)