Gölhisar'da dijital röntgenle anlık veri

Gölhisar'da dijital röntgenle anlık veri

Sağlık Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 09:49:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
171 okunma
Google News
Gölhisar Devlet Hastanesi'nde anlık veri imkanı sunan dijital röntgen cihazı hizmet vermeye başladı. Gölhisar Devlet Hastanesi, il genelinde bazı hizmetlerde ilk ve tek olması ile Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT)  Ünitesi ile gerekse yaptığı tedavilerle adından söz ettiren bir sağlık kurumu oldu. 
Hastalara daha verimli ve hızlı sağlık hizmeti verebilmek için yeniliklerine yenilik katan Gölhisar Devlet Hastanesi'nde, dijital röntgen cihazı hizmet vermeye başladı. 
Gölhisar Devlet Hastanesi'nde başlatılan dijital röntgen uygulaması, hızlı ve pratik bir süreç içerdiği için anlık veri imkanı sunar. Böylece radyolojik görüntüleme sonrası hastalara hızlı müdahale ve tedavi planlaması gerçekleştirme avantajı sunuyor.
Direkt olarak dijital ortam üzerinden veriler elde edildiği için doktorların hızlı ve kolay bir şekilde analiz etme imkanı doğar. İşlem süresinin kısa olmasıyla birlikte özellikle ani darbe, travma ve kas iskelet sistemini etkileyen durumlarda hızlı müdahale şansı doğmaktadır. Ciğer rahatsızlıklarında ve acil müdahale gereken durumlarda da dijital röntgen büyük bir fayda ortaya koymaktadır.
Yorumlar (0)