Gölhisar'da Kitap Günleri Fuarı yapıldı

Gölhisar'da Kitap Günleri Fuarı yapıldı

Eğitim Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 09:47:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 3 dk.
174 okunma
Google News
İlçemiz Gölhisar'da 05 Mart Çarşamba günü Saat:14.00'de Gölhisar Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda "Kitap Günleri" fuarı açılışı yapıldı. Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş ve siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları başkanları, öğrenciler ve 7'den 70'e kitap severlerin katılımıyla açılışı gerçekleşti. Açılış konuşması Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş tarafından yapılan fuarda kum sanatı gösterisi de ilgiyle izlenerek beğeni topladı.
Başkan Sertbaş açılış konuşmasında; "Zihnimizi ve gönlümüzü güzelleştirmek için bu kitap fuarını düzenledik. Ben inanıyorum ki gençlerimiz bu kitap fuarını hınca hınç dolduracaktır. Dilediğiniz gibi faydalanacağınız bir etkinlik olmasını temenni ediyorum. Genç bir belediye başkanı olarak beş yıldır kalıcı eserlere imza attık. Daha nicelerine de yapmaya ve gerçekleştirmeye talibiz. Gençlerimiz için yaptığımız kapalı yüzme havuzumuz da hizmete girmiş durumda. İnşallah yeni dönemde de tiyatro, sinema ve kültür merkezi projemiz var. 
Bu kadar genç kardeşimizi burada bulmuşken bu müjdeyi de vermek istiyorum. Rabbim nasip ederse bu proje ile sizlerin bir çok ihtiyacını da buradan karşılayacağını düşünüyorum. Biliyorsunuz eğitim kentiyiz. İlçemizde bu güne kadar bir çok başarılı öğrenci yetişti ve yetişmeye de devam ediyor. Bu öğrencilerimizi yetiştiren ve eğiten tüm öğretmenlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Her sınav sezonunun ardından bakıyoruz ki güzel Gölhisar'ımızdan kimler kazanmış. Sizlerin başarısı bizler için birer onur vesilesi. Biliyorsunuz ilçemizde ücretsiz Göl-Mek eğitim kurslarımız var. Bu hizmetimiz Burdur'da tek. Bizler sizlere güveniyoruz, inanıyoruz.  Herkesi, özellikle gençlerimizi ve çocuklarımızı kitapla buluşturacak bu fuarın ziyaretçi akınına uğramasını diliyor, kültürümüzün yayılmasına katkıda bulunanları tebrik ediyorum" diyerek sözlerini noktaladı.
Daha sonra sinevizyon ile yapılan kum sanatı gösterisi izleyicilerle tarafından ayakta alkışlandı. Kitap Günleri fuarının açılış kurdelası da Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş tarafından kesilerek, kitap stantları gezildi. Fuara katılan firmalar tarafından 7'den 77'ye okuyucular ile buluşmayı bekleyen kitaplar sergilendi. 
Yorumlar (0)