Başkanların Ankara Temasları

Başkanların Ankara Temasları

Siyaset Yayın: 08 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.12.2023 12:40:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
200 okunma
Google News
Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş ve Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu'nun Ankara ziyaretleri kapsamında bir dizi önemli ziyaretlerde  bulundu.
AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Milletvekili Mustafa Oğuz ve CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut'un yanı sıra, Karamanlı'lı AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan'ı, TOKİ Uygulama Dairesi Başkanı Kazım Bayburt'u ve Torosgaz Isparta Burdur Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erdemci'yi ziyaret ettikleri ifade edildi.
Ziyaretler sırasında mevcut projeler ve planlanan doğalgaz çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunulduğu vurgulandı. AK Parti Milletvekili Mustafa Oğuz ile birlikte, Cumhurbaşkanı tarafından dile getirilen "kapısı çalınmadık, elinden tutulmadık, hali hatırı sorulmadık kimseyi bırakmayacak" sözüne atıfta bulunarak, Burdur için kararlılıkla çalışmaya devam edecekleri belirtildi.
Ayrıca, PTT Genel Müdürü Hakan Gülten'i ziyaret edip, Karamanlı'da atıl durumda bulunan eski PTT binasını satın almak için talepte bulundukları ve değer tespiti yapılacak görüşmelerin devam edeceği ifade edildi.
Yorumlar (0)