Yusufça Belediyesi Halk Ekmek Fırını Faaliyete Geçti

Yusufça Belediyesi Halk Ekmek Fırını Faaliyete Geçti

Yayın: 26 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 26.05.2023 14:40:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 57 sn.
119 okunma
Google News
İlçemize bağlı Yusufça Beldesi'nde Halk Ekmek fırını hizmete açıldı. Yusufça Belediyesi tarafından hizmete açılan 'Halk Ekmek' fırını TOKİ Mahallesinde faaliyete geçti.
Vatandaşların kaliteli ve uygun fiyata ekmek ihtiyacını karşılamak için 'Halk Ekmek' fırınını hizmete açtıklarını belirten Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, “Halkımızın daha kaliteli ve daha ucuz ekmek ihtiyacını karşılamak amacıyla kasabamız TOKİ Mahallesi’nde hayata geçirmeyi amaçladığımız “Halk Ekmek Fırınımızın” kurulum aşaması tamamlanmış olup deneme üretimine başladığını değerli hemşehrilerimize duyurmanın mutluluğu içerisindeyim.” Halk Ekmek Fırınımız ” deneme üretimini başarıyla gerçekleştirmiştir.
Çıkarılan ekmekler bir kaç gün boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmaktadır. Ayrıca ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimiz de dilerlerse fırınımıza gelerek ücretsiz alabileceklerdir” dedi.
Başkan Hüseyin Özarslan, Yusufça Belediyesi Halk Ekmek Fırını’nın resmi açılışının da ilerleyen günlerde yapılacağını  duyurdu.
Yorumlar (0)